El pilot mexicà Sergio “Checo” Pérez, ha emés un comunicat oficial a través de les xarxes socials, anunciant el seu acomiadament de Mclaren.

Un Pérez que dóna les gràcies a Mclaren per haver estat amb ells aquest any, pel qual per a ell ha estat un honor i que no se’n penedeix pas, ja que ha donat tot el que tenia entre mans però no ha estat possible complir els seus objectius personals; deia el mexicà introduint el seu adéu al equip de Woking.

Tot i deixar l’equip, ha assegurat que aquestes dues curses que queden espera aconseguir molt bons resultats per tal de agrair el suport dels seus fans, concretament els mexicans.

Diu a més a més, haver aprés molt i haver fet molt bons amics a Mclaren, equip pel qual els hi desitja un bon futur, degut a que ell a més a més és un fan de l’equip britànic.

Finalment ha tancat el comunicat tornant agrair la seva presència aquest any a Mclaren i estar buscant ja un equip per lluitar per la victòria.

Comentari de FormulaRapida.net

Com ja vam dir aquests últims dies, Pérez no ha pogut fer res per mantenir-se a Mclaren ja que el jove pilot del equip Kevin Magnussen, ja té el contracte fet, o sigui està confirmat per l’equip però no és oficial, només falten poques setmanes tot i això per a que ho sigui.

Pel que fa a Pérez, tots sabem la seva agressivitat, aquest any ha plantat cara a tot un campió del món com és Jenson Button i això pot obrir-li les portes a algun altre equip. Però poques portes això si. Recordem que a Red Bull, Mercedes, Ferrari, Toro Rosso, Mclaren i Williams ja han confirmat els seus pilots. Si seguim el que diu Pérez, potser ara entrarà en els rumors per l’equip Lotus, tot i que segurament és parlarà molt de tornar a Sauber per tornar a liderar l’equip juntament amb Sergey Sirotkin. Pel que fa a Caterham i Marussia, tot seguint el que ha dit Pérez, no sembla la millor opció.