Pepe Martí està content amb la pretemporada de l’equip Campos Racing, ja que creu que han fet algunes passes endavant

Pepe Martí ha fet una valoració de la pretemporada de Campos Racing a la Fórmula 3. El pilot català està molt satisfet amb l’equip espanyol, i té molt optimisme de cara a aquesta temporada. Vam poder veure alguns matisos d’això durant el Gran Premi de Bahréin, on Martí es va emportar la victòria a la cursa sprint.

Imagen
Copyright: Formula 3

Durant la pretemporada, Martí, Hugh Barter i Christian Mansell van aprofitar al màxim els tres dies de tests, realitzant molt quilometratge i treballant amb els seus enginyers i mecànics.

Segons el pilot barceloní, han pogut provar moltes coses diferents durant els tests. No obstant això, sí que ha matisat que una millora del cotxe no va acabar de funcionar. Martí la va incorporar al monoplaça, mentre que Barter i Mansell no ho van fer, i van acabant tenint més rendiment.

A més, Martí destaca l’aprenentatge que ha tingut l’equip durant tota la pretemporada. També apunta que han fet molts canvis en el monoplaça, i que a priori semblen molt positius, tant pensant en el rendiment a una volta com de cara a les tandes llargues.

Respecte a la temporada passada, el pilot català diu que actualment Campos Racing té un monoplaça infinitament millor. Això ha succeït perquè l’equip té un coneixement molt més ampli del cotxe, i aquest aspecte és algo molt important i a tenir molt en compte.

Campos Racing va mostrar un gran rendiment durant el primer Gran Premi de la temporada, al circuit de Sakhir. En aquests moments, l’únic que falta veure és si podran mantenir aquest bon estat de forma durant totes les curses del calendari.