El català, tercer a la Euroformula Open de 2014, i el kuwaitià són els dos primers a ser confirmats per Campos Racing per a la temporada que marcarà el debut de l’equip liderat per Adrián Campos a la GP3.


Campos Racing estarà aquesta temporada a la graella del certamen de GP3 Series i avui ha confirmat dos dels seus pilots. Es tracta del barceloní Alex Palou i del kuwaitià Zaid Ashkanani, dos joves promeses que ja saben el que és treballar al si de l’equip valencià.

Cal destacar que Palou, amb tot just 17 anys i en el seu debut en monoplaces, acabava tercer en l’Euroformula Open la temporada passada aconseguint tres victòries i quallant una brillantíssima temporada en què va estar, fins i tot, lluitant pel títol. Ja al novembre, en els tests col·lectius de GP3 celebrats a Abu Dhabi, Palou tornava a brillar situant-se en tot moment entre els més veloços.

Mentrestant, Ashkanani és el vigent campió de la Porsche GT3 Cup Challenge Middle East encara que durant l’any passat va realitzar diversos test amb Campos Racing a Formula 3. Aquesta experiència li servirà com a base per afrontar un campionat internacional d’altíssim nivell.