Site icon FormulaRapida.net

Paddy Lowe entra oficialment a Williams

HOCKENHEIM, GERMANY - JULY 29: Paddy Lowe, Mercedes Technical Executive Director in the Team Representatives Press Conference during practice for the Formula One Grand Prix of Germany at Hockenheimring on July 29, 2016 in Hockenheim, Germany. (Photo by Mark Thompson/Getty Images)

L’equip Williams de Fórmula 1 ha anunciat la incorporació de Paddy Lowe com a cap Tècnic del grup Williams.

Avui 16 de Març després de deixar l’equip Mercedes AMG fa uns mesos, Paddy Lowe s’incorpora a l’equip Williams per ser el responsable de les operacions d’enginyeria. També s’uneix a l’equip directiu de l’empresa, juntament amb la compra d’accions d’aquesta, que demostra el compromís del britànic a l’equip.

Paddy va iniciar-se a la Fórmula 1 amb Williams el 1987 com a enginyer de control de sistemes on hi va estar sis anys, aconseguint la innovació de la suspensió activa que va permetre a Nigel Mansell guanyar el campionat el 1992. El 1993 va passar-se a McLaren on s’hi va estar dues dècades on va ser cap de recerca i desenvolupament (R+D), enginyer en cap,  director d’enginyeria i director tècnic abans de unir-se a Mercedes AMG.

Una experiència molt bona per Williams ja que Paddy porta 29 anys a la Fórmula 1, havent aconseguit 158 victòries, 7 campionats de pilots i 5 de constructors.