L’equip Aston Martin no està passant per un gran moment de forma en els últims Grans Premis, en part degut a la millora d’altres equips

Aston Martin ha deixat de viure en un somni. L’equip britànic s’ha topat amb un cop de realitat en les últimes curses, on ha pogut veure amb els seus propis ulls que altres equips s’han posicionat per davant seu.

L’equip de Lawrence Stroll va començar la temporada sorprenent a tothom, situant-se a l’altura de Mercedes per veure qui era el segon equip de la graella. Després d’onze curses, la situació no té res a veure per als britànics.

Imagen
Copyright: Aston Martin Aramco Cognizant F1 Team

En aquests moments, Aston Martin està lluitant per estar als punts. L’època dels podis s’ha quedat enrere, ja que ara mateix són el cinquè equip de la graella. Al Gran Premi d’Hongria, es va veure com Fernando Alonso no va poder atrapar a l’equip Ferrari, qui actualment és la quarta força de la graella.

No obstant això, encara queda pràcticament la meitat de la temporada, així que l’escuderia britànica encara té temps per reaccionar i intentar tornar a on estaven a principis d’any. A més a més, és molt important la feina de cara a la propera temporada, ja que equips com Red Bull ja estan treballant en el monoplaça de la temporada vinent, així que la resta d’equips no es poden quedar enrere.