Esteban Ocon ha aconseguit la pole position per a la Race 1 de la GP3 Series al circuit de Sakhir, Bahrian. El francès gràcies als 4 punts de la pole position, és el nou líder del campionat, 2 punts per davant de Ghiotto que sortirà segon. Kevin Ceccon completa el top3.

El francès, Esteban Ocon porta tota la temporada perseguint a Luca Ghioto en el campionat de pilots de la GP3 Series, i per fi avui l’ha aconseguit superar gràcies els 4 punts que aporta la pole position. El jove pilot de Mercedes a part de ser el més ràpid en la classificació, també ho ha estat en la tanda d’entrenaments lliures.

En segon lloc ha finalitzat l’italià Luca Ghiotto que sap que ha d’atacar demà sortint des de la segona posició, per tal de recuperar el campionat. El segueix en tercera posició el seu compatriota, Kevin Ceccon, mentre que Alex Palou completa la segona fila de la graella de sortida.

Tanca el top 5 l’alemany Marvin Kirchhofer, Artur Janosz, Emil Bernstorff, Jann Mardenborough, Jimmy Eriksson i Antonio Fuoco.