Lando Norris segueix dominant amb força el campionat del Eurocup Fórmula Renault 2.0, després d’aconseguir una altre victòria al circuit del Paul Ricard, França. El britànic ha superat a Defourny i Boccolacci que completen el podi.

La última cursa del cap de setmana tenia a el líder del campionat, Lando Norris (Josef Kaufmann Racing) començant des de la pole position, per davant de Max Defourny (R-ace GP) i  els Tech 1 Racing de Boccolacci i Aubry. Harrison Scott (AVF) guanyador ahir, sortia des de la cinquena plaça.

En la sortida Norris es defensava de Defourny qui es veuria superat per Boccolacci, al darrere els seguien Aubry i Scott. Això permetia a Norris escapar-se un segon, fet que volia evitar Defourny que superaria Boccolacci al final de la volta, mentre Scott superava a Aubry per la quarta posició.

Al davant Norris encadenava volta ràpida rere volta ràpida, i això feia a Defourny més pendent de Boccolacci que del britànic. Un Boccolacci que en una sortida de pista a la xicana de la contra-recta deixava de amenaçar a Defourny.

Mentrestant, destacava la remuntada de Sacha Fenstraz (Tech 1 Racing) que sortia des de a vuitena posició. El pilot franco-argentí aconseguia superar a Jehan Daruvala (Josef Kaufmann Racing) i Ferdinand Habsburg (Fortec Motorsports) per pujar a la sisena posició i lluitar per la tercera.

La lluita veia un canvi de gir inesperat quan Harrison Scott patia una virolla ell sol i perdia el quart lloc, baixant fins la novena plaça.

La cursa acabava amb una nova victòria de Lando Norris – la cinquena de la temporada, amb Defourny i Boccolacci completant el podi. En la zona de punts s’ubicava Aubry, Fenestraz, Habsburg, Daruvala, De Sadeleer (Tech 1 Racing), Scott i Will Palmer (R-ace GP).

Lando Norris es distancia encara més en el campionat amb 202 punts, Max Defourny torna a la segona posició amb 162.5 punts. Scott baixa a la tercera plaça amb 148 punts.