Lando Norris ha aconseguit la pole position per a la cursa del Eurocup Formula Renault 2.0 al circuit urbà de Monte Carlo. Ferdinand Habsburg ha acabat segon seguit de Sacha Fenestraz.

A diferència d’altres ocasions, la sessió de classificació del Eurocup no s’ha disputat en dos grups sinó en un únic grup dins d’una sessió de 55 minuts.
Max Defourny ha començat liderant la sessió amb els R-ace GP que han començat amb força, potser massa ja que Will Palmer gairebé impactava contra el mur.

Però faltava poc perquè el líder del campionat Lando Norris (Josef Kaufmann Racing) prengués el liderat de la classificació tot i haver-se sortit de pista a Sainte Dévote.

Però la sessió també ha tingut accidents, amb Alexey Korneev (Fortec Motorsports) impactant contra la barrera al Casino, causant la bandera vermella. També s’interrompia la sessió a falta d’onze minuts per culpa d’un impacte de Rodrigo Pflucker a Sainte Dévote.

Així doncs, Lando Norris assolia la pole position amb Ferdinand Habsburg (Fortec Motorsports) en segona posició, el austríac tot i això sortirà quart després d’una penalització a la ronda de Motorland. Això significa que Sacha Fenestraz (Tech 1 Racing) sortirà segon amb Max Deforuny tercer.

Cinquè lloc per Dorian Boccolacci (Tech 1 Racing), seguit de Nikita Mazepin (AVF), Jehan Daruvala (Josef Kaufmann Racing), Harrison Scott (AVF), Bruno Baptista (Fortec Motorsports) mentre que Henrique Chaves (AVF) completa el top 10.