Nissan ha revelat a Oliver Rowland com el seu segon pilot i company de Sébastien Buemi per al Campionat de Fórmula E FIA 2018/19.

Van passar diversos mesos fins que la decisió d’Albon d’anar a la Fórmula 1 es va fer efectiva. Però un cop es va confirmar, Nissan ja tenia gairebé clar el seu reemplaçament. Va anunciar a Rowland abans del Festival NISMO de Nissan: el pilot britànic havia fet proves per a l’equip quan Albon va haver de retirar abans de la temporada.

“El campionat de Fórmula E compta amb alguns dels millors pilots del món, i és un honor ser seleccionat per Nissan e.dams perquè els representi en la cinquena temporada“, va dir Rowland. “Poder treballar al costat de Sébastien és també una oportunitat increïble”.

“Espero desafiar-me a mi mateix contra el millor del millor en Fórmula E. Rowland s’uneix a Buemi, i Nissan també nomena als seus pilots de Super GT, Mitsunori Takaboshi i Jann Mardenborough, en rols no relacionats amb les carreres.

El japonès serà el pilot oficial de prova i reserva de l’equip, mentre que el pilot britànic assumirà el paper de simulador. “Tenir l’oportunitat de conduir el cotxe el diumenge al Festival NISMO és un gran honor”, va dir Takaboshi. “No puc esperar per mostrar als fanàtics japonesos de què es tracta la Fórmula E“.

Mardenborough va afegir: “En els esdeveniments de Fórmula E amb la pràctica, la classificació i la carrera, tot en un sol dia, fer la seva tasca amb eines com el simulador és molt important. Estic ansiós per ajudar l’equip en aquest paper “.

La temporada comença el 15 de desembre amb la primera cursa a l’Aràbia Saudita, que també comptarà amb un test d’un sol dia el 16 de desembre, on Nissan presentarà a Carmen Jordá juntament amb Buemi i possiblement Rowland.

“El llançament al Japó significa una gran fita, ja que Nissan s’unirà a la Fórmula E“, va dir el pilot principal de l’equip, Buemi. “Hem estat treballant molt dur amb Nissan e.dams durant mig any, i espero que tot aquest ardu treball de l’equip i de Nissan valgui la pena”.