Van ser com dues curses les que es van produir a Hungaroring durant la primera carrera del cap de setmana de la FIA Formula 2. Una amb el Carlin de Lando Norris dominant sobre mullat, i una altra amb Nyck de Vries amb el Premadominant sobre sec.

Les condicions en el Hungaroring van forçar a la FIA a seguir amb la volta de seguretat durant tres voltes abans de decidir-se fer una sortida parada després de dues carreres realitzades amb sortida llançada.

Sota condicions de mullat, l’autor de la pole position Sergio Sette Camara (Carlin) va mantenir cautelosament el seu liderat per davant de Nyckde Vries (Prema Powerteam) qui va superar al Jack Aitken (ART Grand Prix) pel segon lloc.

Aitken va baixar fins al quart lloc en ser superat també per Lucca Ghiotto (Campos Racing). Per darrere, Antonio Fuoco (Charouz Racing) es va posar cinquè després de sortir des del decimosegundo posat, seguit de Lando Norris(Carlin).

Fuoco va continuar la seva remuntada superant a Aitken i Ghiotto pel tercer lloc. Però encara faltava l’aparició de Lando Norris, qui va superar als 5 cotxes que tenia per davant per ficar-se en primer lloc.

El britànic volava amb els pneumàtics de mullat en aconseguir el liderat, ampliant la distància respecto Sette Camara fins als 14 segons. Camaraes va veure superat per De Vries i Fuoco.

La lluita després va ser pel segon lloc amb Fuoco superant a l’holandès en una lluita en què tots dos es van arribar a tocar. Amb aquesta situació, De Vries de seguida va entrar en boxes per posar els pneumàtics de sec, com va fer anteriorment Tadasuke Makino (Russian Time).

Aquesta va ser la decisió correcta ja que després de dues voltes tots van fer el mateix. Amb aquesta situació, Fuoco es vió superat per de Vries i Camara.

Amb els pneumàtics de sec, De Vries rodava molt més ràpid que Lando Norris i de seguida el de Prema li va superar per prendre el liderat de la carrera.

De Vries es va distanciar del seu company al programa de Joves pilots de McLaren, amb Norrisdefensant-se de Fuoco i Camara.

En la lluita, Camara va tocar a l’italià, motiu en el qual Camara va ser penalitzat. Això va ajudar a Fuoco a acabar tercer, seguit de Jack Aitken i Alexander Albon (Dams).