Williams ha contractat a Nicholas Latifi com a pilot reserva per a la temporada 2019 de F1, en la qual el canadenc durà a terme diversos programes amb l’equip.

Latifi es muda de Racing Point a Williams el 2019 per donar suport a Robert Kubica i George Russell amb el seu programa durant els caps de setmana de carreres i també a l’equip en el desenvolupament del nou cotxe.

El programa del canadenc inclou sis sessions FP1 juntament amb un dia en el test de pretemporada a Barcelona. També rebrà dos dels quatre dies de test durant la temporada, el que és probable que sigui a Bahrain i Barcelona.

A part d’això, també participarà en dos dies dels tests de pneumàtics Pirelli, els detalls del programa del fabricant italià encara no s’han revelat. Fora de pista, Latifi estarà completament immers en les sessions de simulador i també assistirà a carreres amb l’equip.

“Estic encantat d’unir-me a un equip icònic com Williams com a pilot reserva per 2019″, va dir Latifi. “És una oportunitat fantàstica per continuar amb el meu desenvolupament de F1, i per desenvolupar la meva experiència a la pista amb més sessions de FP1 i les proves de rookies i Pirelli“.

“A més d’això, una gran part del meu paper serà la conducció amb simulador i l’ajuda per donar suport al desenvolupament del nou automòbil. Espero passar temps a la fàbrica de Grove, submergir-me en l’equip i ajudar en el que pugui”.

“Aquesta és una oportunitat increïble que m’han brindat i estic emocionat de començar”. La subdirectora de l’equip, Claire Williams, va dir: “Estic encantada de confirmar a Nicholas Latifi com a pilot reserva per a la temporada 2019″.

“En Nicholas ha estat competint amb èxit en la fórmula júnior, té el pedigrí de carreres que estem buscant i és increïblement intel·ligent i diligent. Conduirà en sessions FP1 i en diversos test el proper any”.

“Juntament amb això, portarà a terme un treball de simulador per a l’equip. Estem segurs que encaixarà perfectament a l’equip i esperem treballar amb en Nicholas la propera temporada”. Encara està per veure si Latifi continuarà competint en el Campionat de Fórmula 2 de la FIA.