Norman Nato s’ha fet amb la victòria de la segona cursa de Monza. Gasly i Giovinazzi han sigut els encarregats d’acompanyar a Nato al podi.

Una primera volta accidentada ha causat l’abandonament a Evans i Ghiotto. Nato s’ha posat primer a la sortida i Gasly ha pujat fins a la tercera posició. Giovinazzi s’ha tocat amb Malja a la segona volta, ha trencat el seu aleró i, a causa de tots aquests incidents, hi ha hagut un període de VSC en pista.

Al cap d’unes voltes, els comissaris han començat a investigar tots els accidents dels pilots i han sancionat amb 10 segons a Rowland i a Malja. A la volta 6, Giovinazzi ha aconseguit avançar a Malja i posar-se quart, i una volta més tard Sirotkin ha abandonat.

A la volta 8, Gasly s’ha acostat a King per lluitar per la segona posició. 2 voltes més tard i després d’estar rodant en paral·lel durant gairebé la meitat de la volta, el francès s’ha fet amb el segon lloc.

Giovinazzi, que estava rodant quart, s’ha acostat molt a King, però Malja i Markelov també estaven enganxats a l’italià. Els 4 pilots estaven lluitant pel podi. A la volta 18, Giovinazzi s’ha obert cap a l’exterior en el primer revolt i ha aconseguit avançar a King.

Finalment, hem arribat a l’última volta amb una batalla per la quarta posició entre Malja, King, Markelov i Lynn.

Bandera a quadres i Nato s’emporta la victòria amb Gasly i Giovinazzi completant el podi. El Top10 l’han tancat King, Markelov, Lynn, Matsushita, Latifi, Malja (que es queda novè en aplicar la sanció de 10 segons) i Kirchhöfer.