Norman Nato ha guanyat la segona cursa del cap de setmana a Baku malgrat no haver estat el primer en creuar la meta. Charles Leclerc ha estat 2n després de rebre una penalització i protagonitzar una gran remuntada. Nicholas Latifi ha repetit el podi d’ahir.

Boschung aconseguia aguantar Rowland als primers metres, però l’anglès el superava al revolt 2 i es posava líder de cursa. Nato es posava 3r i passava a Boschung dues voltes més tard amb un canvi de direcció a última hora que danyava lleugerament el seu aleró davanter. Això ho aprofitava Latifi per superar també el poleman. La sortida de Leclerc no era massa bona i baixava a la 9a posició, mentre Sirotkin pujava de la 10a a la 7a.

De Vries aconseguia arribar a posicions de podi després d’avançar Boschung i Latifi en 2 voltes. Rowland patia una avaria mecànica que, com a Mònaco, l’obligava a abandonar. De Vries perdia tota opció a obtenir un bon resultat després de sortir-se per una de les escapatòries i no poder reincorporar-se a la cursa. Mentrestant, Leclerc avançava Markelov i, una volta més tard, Boschung era superat pel propi Leclerc, Sirotkin i Markelov.

A 10 voltes pel final, Leclerc arribava al podi després de superar a King i 10 segons el separaven de la victòria, tot i que la distància disminuia molt ràpidament gràcies al gran ritme del monegasc. Leclerc aconseguia superar a Latifi i Nato. No obstant, el líder del campionat rebia una sanció de 10 segons que el relegava a la 2a posició. Latifi ha completat el podi davant King, Sirotkin, Markelov, Matsushita i Ghiotto. Leclerc gaudeix ara d’un àmpli lideratge amb 42 sobre Rowland.