El pilot japonès aconsegueix el millor temps tant en la FP1 com en la FP2 a Misano, un circuit en el qual ha aconseguit dos podis.


La segona sessió d’entrenaments lliures del Gran Premi TIM de San Marino i de la Riviera de Rimini per als equips del Campionat del Món de Moto2 s’ha disputat sota una intensa calor. Els pilots de la categoria intermèdia han sortit al Misano World Circuit Marco Simoncelli amb una temperatura ambient de 26’6º C i 42’2º C a l’asfalt.

L’home que ha liderat la FP1, Takaaki Nakagami (Idemitsu Honda Team Àsia), ha acabat a la part alta de la classificació de la FP2 després de completar la seva millor gir en 1’37.737. Nakagami ha pujat la podi de Misano en dues ocasions al llarg de la seva trajectòria i tractarà d’augmentar la xifra aquest cap de setmana. En l’última volta de la sessió Nakagami ha estat el primer pilot a baixar de 1’38 i ha acabat amb 0.350 segons d’avantatge sobre el segon classificat.

El campió en títol i actual líder del campionat, Johann Zarco (All Motorsport) ha acabat en segona posició amb un temps de 1’38.087. El francès ha aconseguit el seu millor registre en la sisena volta de la sessió i no ha estat capaç de tornar a millorar-lo. L’any passat Zarco es feia amb la pole i la victòria en aquest GP.

Lorenzo Baldassarri (Forward Team) ha acabat en tercera posició a més de quatre dècimes del temps de Nakagami. El pilot italià ha parat el cronòmetre en 1’38.207 i és el pilot local millor classificat de la categoria intermèdia. L’aspirant al títol, Àlex Rins (Páginas Amarillas HP 40) ha acabat en quarta posició, a menys de dues dècimes de Zarco.

MotoGP.com