Lorenzo Baldassarri, el pilot del Flexbox HP 40, ha sumat la seva tercera victòria de la temporada. L’italià ja suma 75 punts. El valencià Jorge Navarro, ha estat segon. El podi ha quedat complet amb la tercera plaça d’Augusto Fernàndez, que ha pujat al podi per primera vegada a la categoria de Moto 2.

La cursa no ha començat amb massa bon peu, durant els primers metres diversos pilots s’han vist involucrats en una caiguda provocada per Remy Gardner. Àlex Márquez no ha pogut fer res per esquivar-la. La caiguda ha provocat un caos irreparable a la graella, tots els pilots intentaven esquivar-los. Dimas Ekky Pratama i Bezzecchi també s’han vist involucrats en aquest accident, que ha acabat requerint bandera vermella. La prova s’ha cancel·lat i s’ha restablert una nova cursa a 15 voltes. L’equip d’Estrella Galícia 0,0 ha aconseguit, tot i el poc temps amb què comptaven, arreglar la moto del pilot de Cervera. Malgrat això, Márquez ha hagut de sortir des del Pit Lane.

Els pilots semblaven tenir-ho clar; amb el nou model de cursa, haurien de sortir com bales. Augusto Fernández ha començat a marcar un ritme ràpid des d’un primer moment, aconseguint un rècord de pista. Baldassarri, el seu company d’equip i líder del mundial, el seguia. Thomas Luthi els perseguia mantenint una sòlida tercera posició. Semblava que el podi començava a estar sentenciat.

A falta de poques voltes, el madrileny no ha estat capaç de mantenir la primera plaça. La lesió de la qual encara no es troba recuperat semblava passar-li factura. L’italià ha assolit la primera plaça adelantant de manera neta a Fernández. Darrere, ja no era Luthi qui els perseguia, sinó el pilot de la Pobla de Vallbona, Jorge Navarro. El valencià tenia ganes d’una segona posició, la primera li quedava lluny. Finalment ha aconseguit superar al madrileny a la curva Dani Pedrosa. Baldassarri ha travessat la línia de meta en primera posició i ha aconseguit ser encara una mica més líder de la categoria; ja suma 75 punts.

Xavi Vierge, el pilot barceloní, ha acabat en sisena posició. Lecuona, en desena. Malauradament, Álex Márquez no ha pogut arribar en zona de punts i ha assolit la plaça número vint-i-quatre en un cap de setmana on els plans se li han torçat.