Després de remuntar des de la sisena posició, Mortara s’ha fet amb la victòria de la segona cursa de Nürburgring. Auer i Wittman han acompanyat a l’italià al podi.

 

La sortida va ser bastant neta per la part del davant, però per darrere, Di Resta es tocava amb Glock, causant-se a ell mateix una punxada i una virolla a l’alemany. Auer va conservar la Pole i Wittman va fer el mateix amb la seva segona posició. Molina havia perdut posicions, caient fins a la tretzena.

Passats els 20 primers minuts de carrera, Götz patia una penalització de 5 segons per causar una col·lisió. Alhora, s’obria la finestra dels Pit Stops i investigaven a Farfus per fer un Unsafe Release, ja que gairebé s’emporta per davant a Molina i a Wickens. Al cap d’una volta, es feia oficial la sanció a Farfus, imposant-li un Stop & Go de 10 segons.

Els dos pilots que lluitaven per la victòria, Auer i Wittmann, van parar a boxes alhora. Auer va sortir per davant de Wittmann però al incorporar-se a pista, Spengler es va colar entre ells. Tot i així, no suposava gran problema ja que Spengler encara havia de parar.

A mitja hora per al final, s’investigava un petit accident entre Tomczyk i Rosenqvist al pitlane. A la poca estona, el suec era sancionat amb un Drive Through.

Una mica més tard, Green es tocava amb Paffett i l’enviava fora de la pista. Mortara va fer la seva parada i va sortir per davant de Wittmann, cosa que va causar que l’alemany es col·loqués tercer.

Amb només 17 minuts per al final, Vietoris era l’últim pilot a parar i Mortara va començar a lluitar amb Lucas Auer per la victòria. A 10 minuts per acabar la carrera, Mortara va intentar un avançament a la recta principal i va aconseguir posar-se al capdavant. El pilot d’Audi va començar a desenganxar-se de Auer i, en menys d’una volta, l’austríac ja es trobava fora de la zona de DRS.

Poc després, Ekström patia un toc amb Spengler mentre lluitaven per la 4 posició. Finalment, el suec guanyava el lloc de forma neta. D’altra banda, els dos catalans es col·locaven a la zona de punts: Molina ocupava la desena posició i Juncadella la novena.

Cronòmetre a 0, 1 volta per davant, i Wittmann tenia a Ekström enganxat al seu aleró. A l’últim sector, el suec intentava un avançament però Wittmann tancava la porta a la perfecció. A l’última recta, Ekström s’obria per agafar el rebuf, però no va tenir temps a avançar l’alemany.

Per tant, Mortara va guanyar la cursa amb Auer segon i Wittmann, pels pèls, completant el podi. Ekström va acabar quart i Müller va ser cinquè. El Top10 el van completar Spengler, Paffett, Blomqvist, Juncadella i Molina.