Després d’una cursa boja,  Edoarado Mortara s’ha emportat la seva segona victòria de la temporada del DTM al circuit de Norisring, Nüremberg. “Mr. Norisring”, Jamie Green ha acabat segon seguit de Paul Di Resta.

Christian Vietoris era qui començava des de la pole position, al davant de Mattias Ekström i Jamie Green. Vietoris mantindria una bona sortida tot el contrari que Green. Al darrere Edoardo Mortara pujava al quart lloc.

A la sisena volta, Mike Rockenfeller patia una virolla al primer revolt després de ser tocat per Nico Müller, qui seria sancionat per aquesta maniobra. Al davant, Vietoris es defensava de Robert Wickens qui havia superat a Ekström.

La lluita arribaria a un mal final tant per Vietoris com per Ekström qui frenaria molt tard i impactaria contra el pilot de Mercedes, causant el cotxe de seguretat i l’abandonament d’Ekström.

Aquesta situació deixava a Mortara amb el liderat de la cursa seguit de Di Resta i Green. Green superaria al escocès per completar el doblet d’Audi en la cursa del dissabte del DTM.

Resultats: 1 Mortara 2 Green 3 Di Resta 4 Wittmann 5 Spengler 6 Martin 7 Tambay 8 Götz 9 da Costa 10 Vietoris.

Ara Edoardo Mortara passa a liderar el campionat amb dos punts més que Wittmann. Jaime Green escala al tercer lloc a 6 punts del seu company d’Audi. DI Resta i Wickens empaten a punts en el quart i cinquè lloc, a 11 punts del italià.