Edoardo Mortara va aconseguir la victòria de la primera cursa de la temporada del DTM per davant de Robert Wickens i Nico Müller. Aquesta cursa ha estat marcada per nombrosos accidents en pista.


Müller no va mantenir l’avantatge de la seva pole position i només començar la cursa, Mortara el va superar i posteriorment ho faria Robert Wickens. Timo Scheider i Esteban Ocon es van tocar en la forquilla i els dos pilots es retirarien més endavant en la cursa. Desafortunadament, el pilot britànic es va veure forçat a seguir corrent i va tornar a pista en la posició 16.

A la part de darrere, en l’últim revolt, Tom Blomqvist i Adrien Tambay van xocar, forçant al pilot francès a retirar-se, no obstant això el pilot britànic va poder seguir encara que amb el cotxe danyat. A la tercera volta, Timo Glock i Daniel Juncadella també han topat i es van anar directament cap a la grava i posaven fi a la seva carrera. Mike Rockenfeller va entrar a boxes i va haver de veure obligat a retirar-se.

Després d’aquest espectacular inici, on es van veure sis pilots retirar-se en tres voltes, els pilots mantenien les seves posicions. Wickens superava Müller i Götz s’anava directe cap a la grava. D’altra banda, Green va rebre una penalització per causar una col·lisió amb Antonio Felix Da Costa.

Els quatre primers pilots estaven lluitant per posició i una segona batalla es produïa entre la P7 i la P10, on Gary Paffet va sortir perdent després de tocar-se amb Da Costa i posteriorment amb Lucas Auer, que sortia des del pit lane. Mattias Ekström va aconseguir una bandera blanca i negra per obligar a un altre pilot a sortir de la pista.

Mentrestant, Auer, que tenia una esplèndida carrera des del pit lane fins a la P10, va haver d’entrar a boxes perquè li traguessin un tros del cotxe de Paffett que portava enganxat a la part de l’entrada de l’aire, i posteriorment va haver d’abandonar, segurament amb problemes al motor.

Green, a part de tenir la mala sort que va tenir en la primera volta, va oferir una bonica batalla amb Augusto Farfus, tot i que lluitaran per la P14. La batalla va durar fins a l’última volta i el brasiler va acabar per davant del pilot britànic.

Finalment, Edoardo Mortara va aconseguir la seva quarta victòria al DTM per davant de Wickens i Müller, Di Resta va superar a Christian Vietoris en la penúltima volta, mentre que Bruno Spengler, Da Costa, Maxime Martin, Ekström i Miquel Molina completen el top10.