Miquel Molina s’ha fet amb la pole position per a la cursa 1 del DTM al circuit alemany del Lausitzring. El català ha acabat per davant de Jamie Green (Audi) i Marco Wittmann (BMW). Robert Wickens en quart lloc és el primer Mercedes.

El Mercedes de Lucas Auer ser el més ràpid en els entrenaments lliures d’ahir, mentre que aquest matí ha estat l’Audi de Nico Müller el més ràpid.

Tal i com hem presenciat en els lliures, els BMW han patit durant la classificació, a excepció d’un home. Marco Wittmann que ha assolit mantenir-se entre els tres primers en inicis de la sessió. Mentrestant, el seu company d’equip, Timo Glock era sota investigació per bloquejar altres pilots durant la sessió.

A meitat de sessió, Miquel Molina liderava amb un 1:16.619 per davant de Wittmann, Mattias Ekström i Lucas Auer.

En els darrers minuts, pocs millorarien els seus temps, degut als problemes de trànsit. Només ho assolia millorar els seus registres Robert Wickens i Jamie Green, que es situaven quart i segon respectivament.

Així doncs, pole position per Molina per davant de Green, Wittmann i Wickens. Els segueixen Auer, Vietoris i Ekstöm, mentre que Martin, Tambay i Müller completen el top10.