Mick Schumacher de Prema va aconseguir la seva segona victòria en el Campionat de Fórmula 3 Europea en la cursa 2 de Silverstone després de començar des de la primera fila.

L’alemany es va desfer del poleman Fabio Scherer de Motopark al començament de la cursa.

Al capdavant, Mick Schumacher va començar a estirar el seu avantatge mentre Juri Vips intentava passar a Scherer pel segon. Al darrere, Aberdein va mantenir la posició de la pista. Ahmed va recuperar un lloc contra Armstrong per col·locar-se en la cinquena posició.

Amb aproximadament vuit minuts restants, Vips finalment va trobar un camí per l’exterior de Stowe per superar a Scherer per iniciar la persecució sobre Schumacher. L’estonià va començar a establir temps més ràpids, però l’alemany va respondre també.

Vips no va poder pressionar-lo prou i va permetre a Schumacher la seva segona victòria a la FIA Formula 3 europea, després d’haver obtingut la seva primera victòria durant l’última ronda a Spa-Francorchamps.

Vips es va conformar amb el segon lloc superant al seu company d’equip Aberdein, amb el sud-africà anotant el seu primer podi després que Scherer abandonés la carrera amb un problema. Ahmed va acabar prop de Aberdein amb només 0.696s de distància entre a tots dos.

Marcus Armstrong va acabar cinquè davant de Guanyu Zhou de Prema i el líder del campionat Dan Ticktum de Motopark que va lluitar per arribar a un sòlid setè lloc. El pilot britànic va culminar una gran remuntada després de sortir des de la dotzena posició.