Site icon FormulaRapida.net

Méo el més ràpid en una etapa neutralitzada

Antoine Meo (FRA) from Red Bull KTM Factory Team performs during stage 2 of Rally Dakar 2016 from Villa Carlos Paz to Termas de Rio Hondo, Argentina on January 4, 2016.

Antoine Méo ha aconseguit la seva primera victòria d’etapa en el ral·li Dakar en la seva edició de debut. El de Flandes s’ha imposat a les Honda de Gonçalves i Benavides. Un Gonçalves que ha auxiliat a Walkner i que manté el liderat de la cursa.

Avui última etapa abans de la jornada de descans de demà. Una etapa la d’avui que deixava Bolívia i tornava a Argentina,  en una jornada que ha estat dura ja que els pilots han hagut de travessar molts rius.

Avui era Toby Price qui obria pista a l’especial, un Price que ara pren el rol de primer pilot de KTM per atacar a Paulo Gonçalves qui, rebrà ajuda per part de Joan Barreda que ja no té opcions a guanyar el Dakar.

L’equip KTM començava el dia amb mala sort amb la caiguda de Matthias Walkner, qui ha rebut ajuda per part de Gonçalves, que ha avisat a l’equip mèdic per transportar el pilot austríac en helicòpter cap a l’hospital. Walkner ha de dir adéu al Dakar per culpa d’una fractura de fèmur. Gonçalves li han retornat els 10min i 53seg per haver ajudat a un dels seus rivals per la victòria.

Una bona acció de companyerisme que ja va demostrar Laia Sanz en les anteriors etapes, a més a més, l’etapa s’ha hagut de neutralitzar degut a les pluges en el segon tram cronometrat que han fet augmentar els cabals dels rius que els pilots havien de travessar.

Pel que fa a l’activitat de l’etapa, Antonie Méo pilot oficial de KTM,  ha estat el més ràpid del dia després de ser el més ràpid en gairebé tots els WP, essent dos minuts i vint-i-quatre segons més que Kevin Benavides que després del mal ritme a Bolívia, torna a Argentina i torna a destacar, quart ha acabat la Yamaha de Hélder Rodrigues que ha acaba a cinc minuts del francès.

Toby Price ha acabat en cinquè lloc a gairebé set minuts de Méo. Paulo Gonçalves després d’arribar a meta li han tornat el temps que l’acredita un segon lloc a l’etapa d’avui, mantenint així el liderat de la cursa.