Renault Sport Racing i McLaren Racing han anunciat la seva aliança per les 3 pròximes temporades. El tracte portarà els motors gals a la mítica marca britànica, mentre establiran una relació entre enginyers i tècnics bastant estreta.

Per McLaren, la raó de canviar els motors és evident: Renault ha demostrat la seva habilitat per construir motors guanyadors, tant com per a la seva escuderia com per als seus clients.

Per Renault, això dóna a la marca un segon equip de nivell en Fórmula 1 que els permetrà tenir dades de gran qualitat per al desenvolupament del seu motor.

Zak Brown, Director Executiu de McLaren Technology Group:

 

“L’anunci d’avui ens dóna l’estabilitat que necessitem per moure’ns al capdavant amb els nostres programa de xassís i tècnic per a 2018 sense més demora.”

“Com a organització, McLaren sempre ha treballat extremadament dur per a llargues relacions amb els seus proveïdors tècnics. Estem convençuts que podem portar-los un gran valor a Renault Sport Racing ja que treballarem amb ells per desenvolupar la seva present unitat de potència fins a una posició guanyadora.”

Cyril Abiteboul, Managing Director, Renault Sport Racing:
 

“Estem encantats de confirmar un nou aliat per a Renault Sport Racing i McLaren Racing i excitats d’embarcar-nos en aquesta nova relació d’aquestes dues històriques marques en Fórmula 1 cooperant junts per primera vegada. Aquest acord és perfecte en la línia de la nostra estratègia a mig termini i amb el nostre obejtivo d’estar en una posició guanyadora en 2020. Estem espectants amb veure la marca Renault al McLaren de l’any que ve i córrer amb els nostres nous aliats en pista. McLaren es un equip inspirador amb dos pilots talentosos que no només han apollar els esforços de desenvolupar el motor si no també actuar com a referència i exemple en la futura construcció del nostre xassís. És un nou començament amb un equip campió del món que aquesta famolenc de victòries. ”


Scuderia Toro Rosso té el plaer d’anunciar que ha signat un contracte de diversos anys amb Honda Motor Co Ltd per córrer amb unitats de potència Honda a partir de 2018.

Franz Tost (Toro Rosso Team Principal):

“Tots al nostre equip esperem treballar amb Honda. Des que el seu fudador Soichiro Honda va entrar seves competicions de motocicletes, les carreres han estat part central del seu caràcter. És un gran repte i espero que les dues parts aconseguim un gran tracte d’això creixent junts. Honda té una llarga història en Fórmula 1, datant de 1964 quan van entrar en aquest esport amb el seu propi equip, i com a motorista aconseguint 5 Títols del Mundial de Pilots i 6 de constructors. aquest patrimoni, junts amb la plena confiança que tenim a Honda per l’èxit, fa que cregui fortament que tindrem un gran futur junts. ”

Takahiro Hachigo (President i Director Representatiu d’Honda Motor Co, Ltd):

“Toro Rosso és un equip experimentat amb energia jove i història de crear les estrelles del futur. Tots a Honda estem esperant treballar amb Toro Rosso, i estem ansiosos de començar aquest nou capítol en el nostre camí en F1. Voldria expressar el nostre aprecion a Liberty Media i la FIA per la seva cooperació en la relació amb els nostres aliats. Honda i Toro Rosso treballaran com un sol equip per buscar el progrés i un futur reeixit junts. Apreciem el suport dels nostres fans com vam començar aquest repte. “