Així s’ha fet saber avui dimecres, després de que Mclaren i Force India tot i haver rebut la invitació, han decidit saltant-se la prova i Pirelli ha anunciat que només hi estaran Red Bull, Mercedes, Ferrari (amb Bianchi i de la Rosa)i Toro Rosso.

Pel que fa als equips que si que participaran en el test,  a Red Bull no s’ha anunciat qui serà el pilot que hi competirà, si Vettel o qualsevol altre. Un Vettel que juntament amb la seva parella esperen un fill i que fa poc va dir que “és absurd lo dels punts dobles”.

A Mercedes i a Toro Rosso tampoc ho han confirmat, mentre que a Ferrari ja han dit que de la Rosa correrà els dies 17 i 18 i el jove pilot de l’equip, Jules Bianchi, que ha participat aquest any amb Marussia i que l’any que ve seguirà amb l’equip rus, agafarà el cotxe italià el dia 19 de Desembre.

Cal dir que dels equips que no venen és per diversos motius.  A Sauber, és per a que avui, han superat els crash test, el primer equip en fer-ho. En canvi a Lotus, el desenvolupament del cotxe del 2014 ha provocat nous rumors en el món de la Fórmula 1. Amb la conseqüència que l’equip d’Enstone podria no tenir apunt el cotxe per al primer dia de testos a Jerez el 2014, el dia 28 de Gener. És per això que aquest dilluns, els membres del Grup Estratègic de la Fórmula 1 com Red Bull, Mercedes, Ferrari, Lotus, Mclaren i Williams han discutit ajornar una setmana els test.

També parlar de Force India, Paul Di Resta que es veu fóra del equip, provarà entrar a Sauber o anar al DTM o Indycar. El escocès d’origen italià ha dit que veu a Sergio Pérez a Force India.