Amb els test de Baréin completats, la pretemporada de la Fórmula 2 en pista es dóna per finalitzada. Ara tan sols queda esperar a que arribi l’hora de la veritat amb el primer cap de semana de curses a Baréin. Després dels test en una pista que resulta familiar pels equips de la graella, ja que es tracta d’un circuito n hi ha curses durant el campionat, la información és molt més valuosa.

Per tot això, s’han vist un Munt de voltes durant els dos diez on s’ha probat de tot y Nick de Vries va liderar el primer dels dies amb el seu Prema Powerteam, després de que Lando Norris domines els test de Paul Ricard. Obviament, en aquesta ocasió no ha aparegut ni la neu ni la pluja, sino que les condiciones han estat absolutament de sec, fet que ha permès als pilots rodar al máxim que els permet aquests nous Fórmula 2.

En la segona jornada, Arden ha sorprès al ser l’equip més ràpid amb Maximilian Günther i també el més lent amb el japonés Nirei Fukuzumi. No se’ls espera a la lluita per la victoria, encara que amb aquesta nova era de la categoría de formació de la Fórmula 1, no s’ha de descartar res. En qualsevol cas, han deixat patents les seves intencions ja que l’alemany ha establert el millor temps de volta dels dos dies.

No obstant, i com es habitual, el propi Norris i els dos ART s’han quedat ben aprop. Per tan, queda molt per descubrir encara i será en aquest mateix circuito n se sabrà més del rendiment de cadascú. El cert es que sorprèn veure a Fukuzumi tan abaix de forma regular ja que s’esperen coses positives del ex de ART a la GP3.