Obté la quarta pole position és una QP en la qual els pilots van buscar aspiracions; McPhee 2n i Mir 3r, després de patir una caiguda

Jorge Martín s’ha endut la Pole Position, en una lluita en la qual tots els pilots volien un bon rebuf, que et permetés marcar la diferència per aconseguir marcar un temps competitiu. El madrileny va marcar una Volta Ràpida de 1:57.176, però pel que sembla, el de Gresini podria ser sancionat.

Els tres homes del podi de Qatar i l’Argentina es repeteixen la primera línia de la graella de sortida. Segon ha estat John McPhee, que torna a estar en posicions capdavanteres després d’unes curses en què el britànic no s’havia deixat veure massa. El tercer millor temps de la sessió ha estat per Joan Mir, qui va patir una caiguda al començament de la sessió classificatòria. Igual que la majoria dels pilots, únicament ha tingut un intent per fer la volta ràpida i finalment ha aconseguit entrar en primera línia.

4t ha acabat el més ràpid en el dia d’ahir, Fabio di Giannantonio. L’italià va aconseguir la seva volta més ràpida al final de la sessió juntament amb el seu company Martín. Nicolo Bulega ha acabat 5è.

Ha estat una sessió classificatòria molt entretinguda des del principi. Cap pilot volia sortir a pista, així que el rebuf ha estat decisiu. Tots els pilots miraven enrere, per evitar que ningú els agafés el rebuf. Per evitar-ho, el reglament imposa les seves limitacions.

ACTUALITZACIÓ: Després de la sessió classificatòria els comissaris sancionaven a Martín per rodar per sota del temps mínim reglamentari.