Artem Markelov s’ha emportat la segona cursa a Jerez en una altra prova en què la degradació dels pneumàtics ha estat clau i ha acabat amb les opcions d’alguns dels favorits. Latifi ha estat segon amb Rowland tercer.

La sortida va ser retardada uns 15 minuts a causa de problemes amb el Safety Car. Quan va arrencar la cursa, Alex Palou va conservar la primera plaça. Darrer d’ell, Luca Ghiotto i Jordan King es van tocar al revolt 2 i l’italià es va anar a la grava. Darrere King, Nicholas Latifi era tercer, seguit d’Artem Markelov, Oliver Rowland i un Charles Leclerc que va haver de lluitar la sisena posició amb el seu company Antonio Fuoco.

En la volta 3, els dos Prema van superar Rowland, que va caure a la setena posició. Sergio Sette Camara va ser penalitzat amb 5 segons per col·locar-se malament a la graella. A la 4, King va trencar el motor i es va retirar. Latifi era ara segon i rodava més ràpid que Palou. Markelov era tercer i Fuoco, que havia tornat a superar Leclerc, quart.

El ja campió del món va tornar a superar al seu company. A la 11, Rowland va arribar als Prema i va superar Fuoco i, una volta més tard, Leclerc. Alex Albon també va arribar a aquests dos cotxes i, amb clars problemes de pneumàtics, Fuoco va parar. Leclerc va ser superat per Albon i Norman Nato i va parar a la 13.

Un altre amb problemes en els pneumàtics era Sette Camara, que va perdre moltes places i es va sortir de pista. Per davant, Latifi i Markelov estaven cada vegada més a prop de Palou. A la 21 ja estaven els tres agrupats, i Rowland no va trigar a arribar.

Markelov va passar Latifi i Palou a la 23. L’espanyol tapava als DAMS i el de Russian Time es va escapar. Palou va caure a la quarta en la 24. Per darrere, Leclerc anava remuntant després de la seva parada i ja era sisè. El monegasc va superar Albon per la cinquena en la 26 i se’n va anar a per Palou.

Leclerc va trigar una sola volta en recuperar els 6 segons que tenia Palou i el va superar en el penúltim gir. Fuoco i Ghiotto anaven igual que el campió i també van superar a l’espanyol de Campos. Fuoco va passar a Leclerc i Ghiotto els va passar als dos. Nyck de Vries va superar a Palou i a Leclerc en l’última volta.

Així va acabar la carrera. Markelov es va fer amb la seva quarta victòria de la temporada i s’acosta a la lluita pel subcampionat. Segon ha estat un Latifi que puja al podi per vuitena vegada aquest any i li retalla punts al seu company, Rowland, que ha estat tercer. Completen la zona de punts Ghiotto, Fuoco, De Vries, Leclerc i Palou.

Leclerc té ara 249 punts. Rowland és segon amb 189, seguit de Markelov amb 177, Ghiotto amb 170 i Latifi amb 156. La propera ronda es disputarà el 25 i 26 de novembre a Abu Dhabi, i serà l’última del campionat.