Site icon FormulaRapida.net

Marc Márquez viatja a Mugello sense expectatives

Marc Márquez, Honda, GP Itàlia, Mugello, MugelloGP, GpItalia

Des de 2014 que ni Marc Márquez ni Honda guanyen al circuit de Mugello, una pista que ni en la millor ratxa de quatre mundials consecutius (2016-2019) va ser bona per al pilot català.

Les tres setmanes llargues d’aturada competitiva ajudaran al pilot de Cervera a arribar en plenitud de facultats a la cita italiana, deixant enrere les lesions que no li han permès estar al seu millor nivell des de 2020 i que enguany ja li han fet perdre’s els grans premis de l’Argentina, els Estats Units i la cursa de Jerez.

En la seva reaparició, a Le Mans, va tornar a mostrar la seva naturalesa competitiva, encara que una nova caiguda li va impedir acabar la cursa del diumenge a França, com tampoc va acabar la primera de l’any, a Portugal.

Una ratxa que el posa, superades les cinc primeres curses de la temporada, 19è de la general, amb 12 punts, a 82 del líder Pecco Bagnaia i amb un menys que el seu excompany d’equip Dani Pedrosa, que amb una única cursa com a convidat a Jerez porta 13 punts i està a la 18a posició del campionat.