El Team Principal de l’equip Manor Marussia, John Booth, ha fet un comunicat sobre la mort de Jules Bianchi.

“Les paraules no poden descriure la immensa tristesa que sentim aquest matí. Jules ha deixat una marca inesborrable en les nostres vides i sempre serà part de tot el que hem aconseguit i de tot el que lluitarem per seguir avançant “.

“Jules era un talent brillant. Estava destinat a grans coses en el nostre esport. Mereixia tenir èxit. També era una persona meravellosa, va deixar empremta en incomptables persones de tot el món. Aquestes persones van reconèixer que a més de ser un pilot motivat també era una persona amable, humil. Ell va il·luminar el nostre box i les nostres vides “.

“Estem molt agraïts per haver estat capaços de donar-li a Jules l’oportunitat de mostrar al món el que era capaç de fer en un cotxe de Fórmula 1. Sabíem que teníem a un pilot molt especial des del primer moment que va pilotar per a nosaltres a la pretemporada de 2013. És un honor poder considerar el nostre pilot, el nostre company i, per descomptat, el nostre amic “.

“Els nostres pensaments i oracions estan amb la família Bianchi, que ha romàs molt fort per Jules durant aquests últims nou mesos. Jules era com era gràcies a ells”.

“Finalment, m’agradaria donar les gràcies a totes les persones que han donat suport a Jules des del seu accident. La vostra amabilitat ha estat una font de confort per a la família i per a nosaltres. Confiarem en el vostre suport continuat per seguir corrent per Jules”.