Pastor Maldonado afronta el Gran Premi d’Àustria amb positivisme després dels punts aconseguits a Canadà. El veneçolà confia en el cotxe que li proporciona Lotus i afirma que tornaran a ser a la zona dels punts aquest proper cap de setmana.


 

Pastor Maldonado veu certa continuïtat de resultats després dels punts aconseguits a Canadà. El pilot de Lotus diu que tot i els abandonaments patits en el passat, es poden mostrar optimistes perquè aquests es varen produir quan es trobaven en el TOP10:

“Si mirem enrere a la primera cursa, malgrat els problemes que s’han presentat fins la passada cursa, aquests sempre s’han presentat en zona de punts; en diferents circuits, diferents temperatures, diferents pneumàtics i distintes condicions.”

El de Veneçuela veu en aquest proper Gran Premi una nova oportunitat i confia plenament en el seu equip:

“Crec que Àustria no serà pas una excepció. És un circuit diferent; haurem de conèixer de primera mà com es comporta el cotxe. Tenim alguna o altra simulació i podem entreveure que serà una pista positiva per nosaltres, però no volem afirmar res fins que no tinguem el cotxe damunt la pista. Hem preparat algunes postes a punt prèvies a qualsevol tipus de problema que se’ns pugui presentar en aquest sentit.”

Maldonado està convençut que la naturalesa del seu equip és ésser dins els punts.

“Estarem barallant-nos per punts. És difícil de predir per quants punts, però segur que ens trobarem entre el cinquè i desè llocs a la cursa.”

Els pneumàtics tornaran a ser el punt de mira, i és que segons Pastor aquests seran claus en el desenvolupament de la cursa, especialment en cas d’aiguats.

“El clima? Avui ha estat força ennuvolat i de fet ha plogut fa una estona. No és el clima ideal per un circuit com aquest, doncs l’asfalt és fred, abrasiu, llis… Aquestes temperatures influeixen directament en l’escalfament de la goma, i això s’agreuja en un circuit curt com aquest. Seguim però sense tenir-ho clar; una cosa és en el que ens puguem basar i l’altra el que passi sobre la pista. Si plou és una cosa, si vas bé de temperatura una altra… L’ideal seria sol.”

Agraïm a Ana María Mercado d’haver-nos facilitat les declaracions.