Sam Lowes ha marcat el millor temps en la primera sessió d’entrenaments lliures del Gran Premi de la Comunitat Valenciana de Moto2. Tom Luthi ha acabat segon, tot i dominar tota la sessió seguit d’Alex Rins.

Cap de setmana final del any i molts pilots que venien de lesions no s’han volgut perdre aquesta cursa. Esteve “Tito” Rabat ha tornat després de la seva lesió al circuit d’Almeria en un test. El català torna per lluitar pel subcampionat amb Alex Rins. El de Estrella Galicia 0.0 Marc VDS ha acabat cinquè avui, mentre Rins ha estat tercer.

També ha tornat a pista un dels pilots més regulars de la graella, Dominique Aegerter que ha acabat vint-i-dosè.

Però qui ha dominat tota la sessió ha estat el pilot de l’equip Derendinger Racing Interweteen, Tom Luthi que va perdre la cursa del Gran Premi de Malàisia amb el campió Johann Zarco que ha acabat onzè a 7 dècimes del millor temps de la sessió, enregistrat per Sam Lowes.

En un quart lloc silenciós ha acabat Jonas Folger, igual que el sisè lloc de Luis Salom. Setena plaça pel local Julián Simon, seguit de Simone Corsi, Lorenzo Baldassarri, i Franco Morbidelli amb la Italtrans Racing Team, tancat el top 10.

Pel que fa a les caigudes, destaca la de Fulguini al revolt 14. Altres problemes que hem vist, però en l’aspecte mecànic els ha patit “Tito” Rabat. Un problema en el display de la moto l’ha deixat sense poder rodar en els primers minuts, encara que el català després ha fet fins 23 voltes.

La segona sessió d’entrenaments lliures del Gran Premi de la Comunitat Valenciana de Moto2 es disputarà a les 3 de la tarda.