Els dos pilots del Movistar Yamaha han acabat la primera sessió d’entrenaments de pretemporada molt contents. Després de dominar gran part del primer dia, ambdós pilots reconeixien que la nova M1 ha fet un gran pas cap endavant i podran lluitar pel mundial des del principi.

Valentino Rossi (2n):

“Ha estat un primer dia positiu i estic molt emocionat de tornar a pujar a la moto. Avui ha anat realment bé perquè hem anat constantment ràpids, tant pel matí com per la tarda. Hem treballat molt per intentar millorar el nostre ritme amb pneumàtics vells i ha anat bastant bé. La moto va bé i amb goma nova hem estat capaços d’atacar i aconseguir un bon temps. Al final he quedat segon, just per darrere de Márquez, però no per molt. Sembla que la moto ha millorat en diferents àrees. Encara tenim molt per fer, però per ser el primer dia ha anat bé”.

Jorge Lorenzo (3r):

“És una història completament diferent a la de l’any passat, quan vam tindre molts problemes. Ara hem arribat aquí i em sento molt còmode sobre la moto i també amb la nostra posició a la classificació. Aquest any hem estat davant des del principi, en les tres primeres posicions, i això significa que la moto funciona. Has d’utilitzar músculs que normalment no fas servir al gimnàs o durant la preparació, així que sempre acabes cansat. Tanmateix, comparat amb una pretemporada normal em sento molt bé. Sepang no és el millor traçat per nosaltres, però tindre les dues Yamaha entre els tres primers és una bona senyal”.