Alessio Lorandi fa igual que Max Verstappen el 2014, i pilotarà per Van Amersfoort Racing a la FIA Fórmula 3 Europea en el seu debut en els monoplaces.


Després de un final de 2014 provant el Fórmula Renault 2.0 amb AVF, Fortec Motorsports i GSK Grand Prix i; el Formula 3 amb Van Amersfoort Racing, aquest últim és on el italià finalment ha decidit quedar-se.

“Sempre he pensat de fer la FIA Formula 3 Europea. He provat diversos monoplaces de la Fórmula Renault, l’equip AVF, Fortec, GSK i vaig pensar de participar al Eurocup. Però amb el meu test amb el Fórmula em vaig sentir molt a gust i em vaig dir a mi mateix: Per que no provar-ho?” paraules de Alessio Lorandi, qui explica el seu procés en la decisió d’entrar de cop a la F3.

“M’agraden les apostes. El 2014, quan vam agafar en Verstappen des del karting, no sabíem que passaria exactament. Era una aposta arriscada. Al final va lluitar pel campionat i increïblement ara és… a la Fórmula 1. No m’ho puc creure encara…Durant el 2014, en Max i el seu pare em van dir que Lorandi podia fer el mateix. Jo no sabia res d’en Alessio, quan va entrenar per primer cop no em va impressionar massa. Però després de que fes 15 dies d’entrenaments amb el Fórmula Renault 2.0, quan va tornar a entrenar amb nosaltres a Silverstone i València, les coses van canviar molt, ens va deixar impressionats la seva velocitat” deia Frits van Amersfoort, cap de l’equip Van Amersfoort Racing.