José Maria López ha estat el més ràpid en la primera sessió d’entrenaments lliures del seu ePrix local, el de Buenos Aires. L’argentí ha acabat per davant de Jean-Eric Vergne i Mitch Evans, en una sessió interrompuda dues vegades per António Félix da Costa.

Les condicions meteorològiques d’aquest matí mostraven un cel tapat, després d’una nit passada per aigua, fet que s’ha notat indirectament al circuit de Puerto Madero.

En els primers lliures de 45 minuts, el pilot local José Maria López (DS Virgin) era qui començava marcant el ritme amb un 1:13.3, temps que milloraria notablement a continuació el campió de la temporada 1, Nelson Piquet (NextEV NIO), amb un 1:11.0.

En el primer quart d’hora, el brasiler liderava per davant de Nick Heidfeld (Mahindra Racing) i López. Destacava la agressivitat en que rodava António Félix da Costa (Andretti Autosport) qui feia un contra-volant en la sortida de la última xicana, però impactaria contra el mur al revolt 6 en la següent volta, fet que causava la primera bandera vermella de la sessió.

En reiniciar-se aquesta, la sensació de la temporada Felix Rosenqvist (Mahindra Racing) era el primer home en superar a Piquet, Encara que a continuació seria López qui marcaria el millor temps amb un 1:09.4, acabant per davant de Jean-Eric Vergne (Techeetah) i Mitch Evans (Panasonic Jaguar), en una sessió acabada a falta de 6 minuts pel final, degut a una nova bandera vermella causada per Da Costa.

Top10: López, Vergne, Evans, Buemi, Bird, Rosenqvist, Prost, Hedifeld, Di Grassi i Turvey.