El de Llançà deixa el Team LaGlisse després de no aconseguir els resultats desitjats per l’equip


 

 

El pilot italià Lorenzo Dalla Porta serà el substitut d’Isaac Viñales al Team Laglisse al mundial de Moto3 i debutarà al proper Gran Premi del mundial a Indianapolis. Segon va anunciar en nota de premsa l’equip comandat per Jaime Fernández-Avilés, el pilot de Llançà no ha complert amb les expectatives posades en ell a principi de la temporada i serà Dalla Porta l’encarregat de pilotar la seva moto fins a final de temporada.

Tot i anar vuitè al mundial amb 64 punts, el treball de Viñales no ha pogut satisfer les expectatives que l’equip madrileny va marcar al principi de temporada i han decidit fer el canvi de pilot i donar-li una oportunitat a Dalla Porta, un dels pilots revelació del mundial Junior del FIM CEV Repsol.

El CEO del LaGlisse ha declarat que “és una pena que no haguem pogut assolir els objectius que havíem plantejat amb l’Issac. En 2014 vam fixar-nos unes metes que no vam poder aconseguir, però tot i això vam donar-li una nova oportunitat al 2015 amb la mirada posada a la meitat de la temporada. M’hagués encantat seguir amb l’Isaac, però hem de ser fidels amb els nostres objectius”.

Segons explica Avilés en el comunicat de premsa, ja van donar una nova oportunitat al de Llançà al principi de temporada, ja que el pilot no va complir amb els objectius la temporada 2014 i en una “difícil decisió” el Laglisse ha decidit “apostar per un projecte en comú juntament amb Dalla Porta”.

Dalla Porta, fins ara a l’estructura del LaGlisse Academy al CEV, marxava en vuitena posició després d’aconseguir tres cinquenes posicions (Le Mans, Barcelona i Motorland), una sisena (Portimao) i una 12a (Barcelona).

“Volem donar les gràcies a Viñales per aquests dos anys de treball en comú i li desitgo tota la sort pel futur” va declarar Fernández-Avilés. “També aprofito per donar-li la benvinguda al Campionat del món a Dalla Porta, amb qui afrontem una nova i esperançadora etapa a Moto3” afegia.

El cosí de Maverik Viñales encara no ha confirmat quin serà el seu futur immediat.