Després d’haver estat gairebé dos  mesos sense competir per culpa d’una lesió que es va fer durant la primera classificació del dissabte al circuit de Catalunya durant la primera ronda del Campionat d’Espanya de Velocitat (CEV), categoria principal per arribar al mundial de MotoGP, Agustí Levy torna aquest cap de setmana a pujar-se a la seva Moto3 al circuit d’Albacete, després d’haver-se perdut les dues curses de Montmeló, i la cursa d’Alcanyís també.

Levy que corre amb una moto totalment de sèrie, sense modificacions, intentarà tornar a la meitat de la taula de Moto3, categoria on participen x pilots, lloc habitual per el seu estil de pilotatge més que per la seva  motocicleta. Levy que corre per l’equip MR Griful Team, no té cap patrocinador, per tant, té molt poc pressupost, per culpa de la crisi actual, tot i això el lliçanenc, provarà de sorprendre’ns a tots aquest cap de setmana, després de que el català fes tot i la caiguda, una molt bona classificació.

L’Agustí però va preparat, la setmana passada ja va anar al circuit d’Albacete a agafar rodatge i sobretot provar-se després de la recuperació durant més d’un mes de la clavícula.

A continuació teniu el seu Fan Club a Facebook: Aquí