Les 24 Hores Internacionals de Resistència en Ciclomotors de la Vall del Tenes es preparen per a l’edició número XLIII, que tindrà lloc entre l’1 i el 3 de setembre, a més de començar el procés per rejovenir la cúpula organitzadora

Queda tot l’estiu per davant, però el Grup 24 Hores ja comença a preparar l’edició d’aquest any. La vista està posada en l’edició número XLIII, i es disputarà entre l’1 i el 3 de setembre a Lliçà d’Amunt al Circuit de Can Montcau, sota un ambient de regeneració en la junta directiva.

Novetats

Tal com s’ha esmentat en el mitjà de comunicació 9nou, el president i vicepresident, Francesc Padró i Joan Naudó, fa setmanes que treballen amb alguns membres de la junta, Aleix Garriga i Manel Ferriol, perquè vagin agafant pes com a caps visibles de la prova i deixar una nova generació al capdavant de la cursa.

Ni Naudó ni Padró tenen clar quan s’acabaran desvinculant definitivament de la junta, ja que es vol fer un relleu tranquil i acabar de consolidar els càrrecs de Ferriol i Garriga, per així realitzar amb èxit aquesta transició.

Aquests dos últims busquen rejovenir l’entitat i aportar novetats i aire fresc a la cursa, i han col·laborat en la cursa des de fa molts anys, tenint en comú l’equip del poble. Aquest relleu generacional es va originar amb l’estrena del nou circuit de Can Montcau, després de la pandèmia, tal com comenta Garriga: “Hi vam acabar entrant per inèrcia. Veies que, si no hi havia una renovació, allò es podia acabar. Coneixem gent jove, tenim entitat i creiem que podem collar perquè la gent se sumi a les 24 Hores”.

Copyright: 24 hores de la Vall del Tenes

L’actual president, Francesc Padró, pensa en un futur amb més participació de pilots, sobretot pel bon moment que viu el món de la resistència en el motociclisme. “Fa 10 o 15 anys havíem tingut problemes d’inscrits. Però durant els últims temps hem aconseguit que la indústria dels 49 centímetres cúbics s’instal·li aquí al Vallès i això ha fet que la participació vagi cap amunt”, afirma Padró.

Les 24 Hores Internacionals de Resistència en Ciclomotors de la Vall del Tenes és una prova arrelada a Lliçà d’Amunt, però també internacional i reconeguda arreu del món del motor. Cada any hi participen entre 30 i 40 equips, que signifiquen un total de 200 pilots.

Obertura d’inscripcions

De cara a l’edició número XLIII de les 24 Hores de la Vall del Tenes, les inscripcions s’obriran durant els propers dies, i es podran adquirir a la pàgina web 24hores.cat

Reviu la cursa de l’anterior edició

Al canal de YouTube de les 24 Hores de la Vall del Tenes pots recuperar la cursa completa de l’any passat en mans dels comentaristes de Formula Rapida, entrevistes als pilots, i molt més.