L’equip Leopard Racing comptarà amb tres pilots en Moto3 l’any que ve.

Leopard Racing i KTM han arribat a un acord perquè l’any que ve l’equip de Moto3 utilitzi les KTM RC 250. Els pilots que aniran al manillar de les Leopard la temporada 2016 seran Andrea Locatelli, Joan Mir i Fabio Quartararo. Amb el que Leopard Racing passa de dos pilots (Efrén Vázquez i Danny Kent) a una formació de tres pilots.

Miodrag KOTUR (Mànager Leopard Racing): «Estem absolutament encantats de poder anunciar l’acord amb KTM. Han demostrat bons resultats en pista amb el nou xassís. És un honor i un reconeixement de la feina feta en aquests últims mesos amb el nostre projecte, Leopard Racing. Esperem forjar una relació de llarga durada amb KTM. També ens agradaria donar les gràcies a HRC, que han estat molt vinculats a Leopard Racing durant aquest any, i per l’èxit conjunt que hem aconseguit».

Pit BEIRER (Director de KTM Motorsport): «És estratègicament important per KTM Factory Racing anar de la mà de Leopard. És una organització impressionant que ha aconseguit actuacions competitives en pista durant la seva primera temporada. Ens complau donar-los la benvinguda a la família KTM i esperem construir una relació productiva i reeixida en el futur».