El pilot canadenc, Nicholas Latifi ha estat confirmat per Arden Motrorsport per competir en la temporada 2015 de la Fórmula Renault 3.5 Series.


Després de dos anys competint a la FIA Fórmula 3 Europea, i de participar a final de temporada amb l’equip Tech 1 Racing a les rondes de Hongria, França i Jerez a la Fórmula Renault 3.5 Series, Latifi entra a la categoria per disputar l’any sencer amb Arden Motorsport.

El canadenc va fer sensació amb un podi a l’última cursa i uns test molt competitius a final de 2014, pel que el fa que Latifi sigui un rival a tenir en compte.

Declaracions:

Garry Horner:

“Estem encantats de tenir en Nicholas amb nosaltres per a la temporada 2015. Ha estat un temps amb nosaltres durant els test de Novembre i estem impressionats amb la seva maduresa i els seus instints d’anàlisis en l’enginyeria del cotxe.”

Nicholas Latifi

“Estic emocionat de tenir l’oportunitat de treballar amb Arden a la Fórmula Renault 3.5 Series el 2015. Des del moment en que vaig començar a fer test amb Arden l’any passat, l’equip i jo hem treballat bé junts. Estic confiat en que estarem en el lloc per lluitar pel campionat des de bon començament. No puc esperar a que comenci la temporada.”