La Fórmula 1 ha fet un pas històric en anunciar que produirà la transmissió oficial del Gran Premi de Mònaco. En un canvi sense precedents, la màxima categoria de l’automobilisme assumirà directament la producció del senyal televisiu de l’icònic esdeveniment. Així, deixarà de dependre dels amfitrions locals.

La Fórmula 1 ha estat reconeguda durant dècades pel seu gran nivell de competència i tecnologia d’avantguarda. De fet, les transmissions de les carreres a Mónaco havia estat a càrrec de la televisió local de Monte Carlo. Aquesta nova estratègia representa un canvi significatiu en l’enfocament de l’organització. Busca tenir un major control sobre l’experiència de visualització dels fanàtics a tot el món. Això es degut a que aquests últims anys els espectadors han arribat a queixar-se per la transmissió d’aquest GP.

El GP de Mònaco ha estat considerat durant molt de temps un dels esdeveniments més destacats del calendari de la Fórmula 1. La combinació de la seva ubicació en els estrets i desafiants carrers del principat i el seu llegat històric li ha atorgat un estatus especial en el món de l’automobilisme. Per tant, no és sorprenent que la Fórmula 1 hagi pres aquesta decisió.

Per què ara?

L’objectiu principal d’aquesta iniciativa és brindar als espectadors una experiència de visualització més immersiva i d’alta qualitat. La Fórmula 1 planeja utilitzar tecnologia d’avantguarda. Càmeres d’alta definició, sistemes de seguiment avançats i recursos de producció d’avantguarda. Això, per a capturar cada detall de l’emocionant carrera de Mònaco.

A més, la producció interna de la transmissió permetrà a la Fórmula 1 tenir un major control sobre la narrativa i l’enfocament de la cobertura. L’organització podrà ressaltar les històries i moments més rellevants de la carrera. Oferirà una perspectiva única i una visió més profunda del que succeeix tant dins com fora de la pista. Igual que a la resta de carreres.

En resum, la Fórmula 1 està fent un gran salt en assumir la producció de la transmissió del Gran Premi de Mònaco. Aquesta decisió històrica marca una fita en la forma en què la Fórmula 1 presenta les seves carreres al món. Amb tecnologia d’avantguarda i un major control sobre la narrativa, els fanàtics poden esperar una experiència de visualització encara més emocionant i envolupant en l’icònic esdeveniment de Mònaco.