Site icon FormulaRapida.net

KTM presenta les seves MotoGP i Moto2

Pol Espargaro and Bradley Smith poses for a portrait during the Red Bull KTM MotoGP Team Launch in Salzburg, Austria on February 20, 2017

El fabricant de Mattinghofen ha presentat les moto amb les quals participaran en les categories reina i intermitja del mundial de motociclisme. Els pilots que portaran la moto de l’equip austríac seran Pol Espargaró i Bradley Smith a MotoGP, i Miguel Oliveira i Brad Binder a Moto2.
 
Fins ara només havíem pogut veure la màquina taronja a la categoria més petita des de la temporada 2003. En el circuit Ricardo Tormo vam poder veure com Mika Kallio va córrer a Moto GP per comprovar l’estat de la moto, abandonant a falta d’11 voltes. Ara la mateixa arribarà a Moto 2 i Moto GP, tal i com ha anunciat Mike Leitner, el gerent de l’equip. Les seves paraules han estat:
“En primer lloc vull que es vegi que estic molt feliç. Tota la companyia ha treballat molt dur per arribar a aquest moment. Després de la cursa de València teníem algunes qüestions pendents i els enginyers han treballat amb molta força. Crec que estem en el camí correcte. El més important és que tenim a aquests dos nois (Pol i Bradley) motivats i podem dona’ls-hi el que necessitin a la pista, es per a això que treballem.”
 
D’altra banda, el pilot català també ha tingut unes paraules en la presentació de l’equip:
“Ara mateix la moto és una mica salvatge, pero se la veu bé. KTM es realment nova a Moto GP comparada amb altres marques i farem passos de gegant per estar a l’altura. Cada cop que donem un salt amb la moto estem més a prop i es preciós veure l’evolució. Vull donar les gràcies a KTM per confiar en mi i per fer possible aquest projecte.”
 
El pilot anglès també ha parlat en l’acte:
“Hi ha molta pressió. Es una cosa que sempre he desitjat i he treballat durant tota la meva carrera per aconseguir aquesta oportunitat. Amb ella ve la pressió , pero ho aprofitaré tant com en Pol, l’equip treballarà amb molta força. Hem estat ocupats fins ara amb les proves a l’hivern i el treball no pararà. Això és només el començament i em motiva veure que pot portar-nos 2017.”