Site icon FormulaRapida.net

Kirchhofer fa la pole, Lynn campió de la GP3 2014

Després de dominar bona part de la sessió, Marvin Kirchhofer ha aconseguit l’última pole position de la temporada per davant de Dean Stoneman i Bernstorff. Stoneman necessitava els punts de la pole si o sí, per aconseguir el campionat; no ha estat així. D’aquesta manera Lynn s’emporta el campionat 2014 de GP3 Series!


Amb una temperatura a la pista al voltant dels 40ºC, Jimmy Eriksson (Koiranen GP) ha començat liderant el grup per davant de Bernstorff (Carlin) i Niederhauser (Arden International).

El temps de referència d’Eriksson (2:00.742) ha estat ràpidament millorat per Bernstorff qui ha millorat en 2,5 segons la volta del pilot de Koiranen GP.

Després de 10 minuts de sessió, Kujala ha fet el millor temps amb un 1:56.447 per davant de Visoiu (Arden International) i Eriksson. A meitat de sessió, Stoneman (Koiranen GP) millorava la millor volta de la sessió però de seguida arribava Kirchhofer (ART Grand Prix) per desbancar-lo del primer lloc.

Amb una primera tanda de 6 voltes, els pilots anaven entrant al box per introduir un nou joc de pneumàtics als pilots per a la darrera part de la classificació.

Els temps no van començar a baixar fins a falta de 3 minuts per Dino Zamparelli (ART Grand Prix) que rellevava el primer lloc al seu company d’equip, Bernstorff es situava segon.

Stoneman que estava a 47 punts per darrere de Lynn (Carlin) en el campionat, necessitava millorar el seu temps i fer una volta més ràpida que Kirchhofer –qui es situava primer a falta de pocs segons de sessió- per aconseguir la pole. Finalment el britànic no ho ha aconseguit, essent 4 dècimes més lent que Kirchhofer, qui finalment s’ha endut la pole.

Això ha fet que el quart lloc de Lynn li valgués per aconseguir el campionat de manera definitiva.