Marvin Kirchhofer ha guanyat la segona cursa del cap de setmana de la GP3 Series en el circuit de Barcelona-Catalunya. Kirchhofer completa el podi seguit de Eriksson i Mardenborough. Esteban Ocon es manté com a líder del campionat gràcies al setè lloc d’avui.


La darrera cursa de la GP3 Series del cap de setmana tenia una primera fila italiana amb Fuoco i Ceccon, mentre que el guanyador d’ahir Esteban Ocon sortia vuitè i Celis Jr desè gràcies a la penalització de Sandy Stuvik.

Eriksson es quedava molt clavat a la sortida, Fuoco mantenia el liderat, mentre que Ceccon feia fora de pista a Bernstorff, i després patia una derrapada en tocar-se amb Eriksson. Kircchofer superava a Fuoco al revolt 4 i es situava líder de la cursa seguit d’Eriksson el qual superava al jove pilot de Ferrari al completar la primera volta. Un avançament realitzat per l’exterior al revolt 3.

A la tercera volta, Kirchhofer que havia marcat la volta ràpida de la cursa, liderava amb un bon marge de 4 segons sobre Eriksson, Fuoco era tercer seguit de Bernstorff, Ceccon, Mardenborough, Ocon i Ghiotto completant la zona de punts.

Al darrere Alex Palou (Campos Racing) feia una altre lamentable cursa, perdent moltes posicions en la sortida i mantenint un ritme molt lent en tota la cursa, a més d’errors d’autèntic principiant.

A mitja cursa, Mardeborough (Carlin) tornava a fer un recital de pilotatge en superar a Ceccon (Arden International) per al cinquè lloc. El britànic seguia remuntant i es situava en la lluita de les darreres voltes per al segona posició del podi, entre Eriksson, Bernstorff (Arden International) i el mateix pilot de Nissan.

A l’última volta Bernstorff intentava avançar a Fuoco (Carlin) per l’exterior però el italià el feia sortir de pista i la situació l’aprofitava Mardenborough per avançar ambdós pilots per finalitzar la cursa en el darrer esglaó del podi.

En el campionat, els ART Grand Prix dominen ambdós campionats, amb Esteban Ocon com a líder del campionat, seguit per Marvin Kirchhofer a 2 punts.