El prometedor pilot Kilian Meyer ha estat confirmat per l’equip Formula de Campeones Praga F4 per a competir a temps complet al campionat espanyol de Formula 4 la temporada 2019.

Després de destacar al karting als últims anys, Kilian Meyer va donar el salt a monoplaces al tram final de la temporada passada amb l’equip Formula de Campeones Praga F4. Va debutar a principis de setembre al Circuit de Barcelona-Catalunya i en les tres rondes que va disputar va demostrar tenir molt potencial aconseguint dos podis tot i la seva inexperiència.

Vist el bon rendiment que va oferir, l’equip de formació valencià va decidir oferir-li un seient per a córrer la temporada 2019 de la Formula 4 espanyola a temps complert. Després de moltes temporades al karting, als 16 anys Meyer tindrà l’oportunitat de competir per primera vegada en un campionat de monoplaces de principi a fi.

El jove pilot barceloní és ambiciós de cara al seu objectiu i començarà a preparar la temporada en les pròximes setmanes amb l’avantatge d’estar en un equip que ja coneix a la perfecció. Segons ha declarat a la seva pròpia pàgina web, el seu objectiu serà “donar un pas endavant i disputar el títol de campió de la Formula 4 espanyola”.

Des de l’estructura de Formula de Campeones també ha rebut la notícia de forma positiva. “L’any passat al circuit de Jerez ja va advertir del que era capaç, aconseguint un podi en la seva segona carrera amb un Formula 4. Aquest any anem a per totes”, van publicar al compte de Twitter oficial de l’equip.

L’edició del 2019 del campionat de Formula 4 de Espanya començarà el primer cap de setmana d’abril al circuit de Los Arcos a Navarra i constarà de sis rondes en sis circuits diferents. El circuit de Barcelona-Catalunya serà l’escenari de les últimes carreres de la temporada el cap de setmana del 10 de novembre.