Danny Kent ha aconseguit la tercera pole position de la temporada al Sachsenring. Una pole molt fàcil gràcies a una volta increïble al principi de la sessió. Bastianini i Hanika l’acompanyaran a la primera fila de la graella.


La sessió classificatòria del GoPro Motorrad Grand Prix Deutschland de Moto3 ha tingut un inici igual que la resta de sessions aquest cap de setmana a Alemanya. Danny Kent ha començat dominant en els primers minuts després d’una tanda de 6 voltes, per darrere d’ell en segon lloc estava el seu company a Leopard Racing, Efrén Vázquez i darrere d’ells el català Isaac Viñales.

La sessió ha estat marcada també per un fet típic en aquest circuit, les caigudes. Niklas Ajo, Karel Hanika i fins i tot Danny Kent, han patit caigudes, per sort sense conseqüències físiques però si conseqüències competitives, ja que aquests pilots no han pogut competir en la part final de la sessió.

Tot i això, la súper volta de Kent no l’ha afectat per aconseguir la pole per mig segon sobre Enea Bastianini que aconseguia el segon millor temps en els darrers instants. En tercer lloc acabava Hanika, seguit de Quartararo, Vázquez, Locatelli, Martin, Navarro, Antonelli, Ajo, Binder, Masbou, Fenati, Viñales i Loi.