Danny Kent ha marcat el millor temps en la primera sessió d’entrenaments lliures de Moto3, per al Gran Premi de la Comunitat Valenciana. Isaac Viñales i Hirocki Ono segueixen el britànic en el top 3 mentre que Oliveira ha estat setè.

Una primera sessió d’entrenaments lliures en que Danny Kent ja ha mostrat la seva estratègia per al cap de setmana on només necessita acabar entre els catorze primers per guanyar el campionat respecte Miguel Oliveira.

Danny Kent ha marcat el millor temps amb un 1:39.930, temps que ha estat 3 dècimes més ràpid que el que es va marcar l’any passat en aquesta sessió. Tot i això, ha estat la Estrella Galicia 0.0 Marc VDS de Jorge Navarro qui ha liderat bona part de la sessió, però ha acabat en sisena posició.

Les Leopard Racing en els últims minuts han marcat els millors temps amb Ono tercer i Vázquez quart, només Isaac Viñales amb la RBA Racing, s’ha col·lat entre les motos del equip amb motor Honda.

Niccolò Antonelli ha acabat cinquè però és un dels candidats a la victòria aquest cap de setmana, ja que el circuit Ricardo Tormo se li dóna molt bé al italià. Un circuit de la Comunitat Valenciana que és el segon més curt del campionat, just per darrere de Sachsenring.

L’únic pilot que pot evitat que Danny Kent guanyi el campionat, Miguel Oliveira, ha acabat setè a tres dècimes del seu company d’equip a Moto2 el any que ve. El portuguès necessita guanyar la cursa i esperar que Kent acabi quinzè o pitjor per endur-se el títol.

La propera sessió d’entrenaments lliures de Moto3 es disputarà aquest migdia, on encara no podrem treure cap conclusió, ja que la categoria és molt incerta i mai deixa les coses clares per la cursa de diumenge.