Després de saber que la marca Target només patrocinaria un cotxe, en aquest cas el d’Scott Dixon, Tony Kannan es quedava sense patrocinador dins l’equip però recentment s’ha anunciat que NTT Data serà qui patrocinarà el pilot brasiler en el cotxe número 10.


Des de les 500 milles d’Indianapolis de l’any passat, l’empresa NTT Data i l’equip Chip Ganassi Racing estan cada vegada donant-se més suport.

La marca entra a patrocinar un cotxe amb un dels dorsals més importants: el 10. Dorsal en que Dan Wheldon va tenir 6 victòries, 3 pole positions i 17 podis entre el 2006-2008 a més d’un campionat i les 500 milles d’Indianapolis. A més a més el gran Dario Franchitti també va dur aquest dorsal amb l’equip on va aconseguir tres campionats entre 2009 i 2011 a més de dues victòries en les 500 milles d’Indianapolis el 2010 i el 2012, fent un total de 13 victòries, 16 poles i 36 podis en només 5 anys.

Un número 10 que fins al moment havia estat patrocinat per la marca Target, qui sempre ha patrocinat a dos cotxes en l’equip però que enguany ja ha avisat que només contribuirà en un cotxe, el 10 de Scott Dixon.

Declaracions

John McCain, President i CEO de NTT Data:

“És maco veure tot l’equip Ganassi treballant junts el 2014, construint un sòlid final de temporada. Després de treballar al seu costat el any anterior i veure de primera mà la seva energia i experiència, estem emocionats de tenir en Tony en el volant del NTT Data el 2015 i esperem que guanyi i contribueixi a fer més gran la història del cotxe número 10.”

Chip Ganassi, propietari de Chip Ganassi Racing:

“Vam planejar que NTT Data i en Tony Kannan havien de estar junts aquest any però amb la lesió d’en Dario [Franchitti] vam haver de moure’ns una mica.”