El pilot britànic, Justin Wilson, ha estat hospitalitzat d’urgència després de rebre un fort cop al cap en un posterior accident de Sage Karam. El pilot d’Andretti Autosport ha quedat inconscient i ha estat traslladat en helicòpter a un hospital pròxim.


Final dramàtic en aquesta penúltima ronda del campionat americà de la Indycar. Avui es disputava la cursa definitiva a l’oval de Pocono, on Ryan Hunter-Reay s’ha endut el triomf. No obstant això, la jornada ha estat marcada per un greu accident a poques voltes del final. En aquell instant Sage Karam liderava amb avantatge, però va perdre el control del seu monoplaça impactant fortament contra el mur. Arran d’aquest xoc, diverses peces es van desprendre enmig de la pista, amb la mala sort que el morro va impactar frontalment amb Justin Wilson.

El pilot d’Andretti Autosport, que corria aquesta ronda amb l’equip americà per preparar l’any 2016 on correrà amb ells la temporada sencera, es trobava darrere de Karam quan va impactar al seu cockpit l’aleró frontal de Karam. A conseqüència d’aquest impacte, Wilson va quedar inconscient dins el cotxe i no va poder sortir pel seu propi peu.

Amb la cursa paralitzada amb el ‘Pace car’ en pista, el pilot britànic va ser traslladat a l’hospital Lehigh Valley Health Network Cedar Crest en helicòpter. Per ara es desconeix l’estat de salut de Wilson, del qual preocupa bastant vist la violència de l’impacte, a una velocitat propera als 340km/h.

A les pròximes hores s’esperen noves actualitzacions sobre el seu estat de salut, i quan això passi des de Fórmula Ràpida els informarem al moment. Tots desitgem que aquest accident quedi en un ensurt i Justin Wilson pugui recuperar-se el més aviat possible d’aquest greu contratemps a l’oval de Pocono.

Actualització: Des de l’organització de la IndyCar han ofert un comunicat sobre l’estat de salut de Justin Wilson en aquests primers instants des de que va ingressar hospitalitzat. Aquestes han estat les preocupants paraules que confirmen una greu lesió de Justin al cap:

“El pilot de la Indycar Justin Wilson ha patit severes lesions al cap durant la carrera d’avui a Pocono Raceway. Wilson està ara mateix en coma i en estat crític mentre passa per més avaluacions en el centre mèdic de Pennsylvania. La Indycar mana tots els seus pensaments i oracions a Justin, la seva família i l’equip Andretti Autosport durant aquests moments tan complicats. Informarem sobre més novetats de l’estat de Wilson quan estiguin disponibles”.