L’equip Sahara Force India ha anunciat aquest matí l’ incorporació del català Daniel Juncadella al equip de Silverstone com a pilot reserva de cara aquesta temporada 2014.

El barceloní de 22 anys d’edat serà present a totes les curses de l’equip angloindi per rodar la majoria dels divendres durant els entrenaments lliures 1 per tal de guanyar temps a la pista amb un Fórmula 1 i experiència al volant del VJM07 per si algun cop ha de substituir Hulkenberg o Pérez.

Recordem que Juncadella només té un test amb un Fórmula 1 a les seves espatlles. Va ser l’estiu passat amb l’equip Williams, equip que també portarà motors Mercedes aquest 2014. Recordem però que en Daniel continuarà competint al DTM amb Mercedes-Benz, degut a que el calendari de Fórmula 1 i el del DTM no coincideixen.

Declaracions

Dr Vijay Mallya, Team Principal de Sahara Force India: “Durant els últims anys sempre hem donat suport als joves, pilots amb talent i així ho continuem fent donant l’oportunitat al Daniel de conduir el VJM07 els divendres pel matí en algunes curses. En Daniel també tindrà una important tasca en el simulador de la nostra fàbrica, que continua essent cada vegada més una eina important per al desenvolupament.

Daniel Juncadella: “Fitxar per Sahara Force India és un somni fet realitat. És una fantàstica oportunitat per mi per aprendre. Treballar amb l’equip a la pista i a la seu m’aportarà valoroses experiències i vull donar el millor de mi per contribuir a ajudar l’equip a aconseguir els objectius aquest 2014. “