Site icon FormulaRapida.net

Jules Bianchi renova amb Marussia per 2014

L’equip Marussia F1 Team ha fet oficial la renovació del seu actual pilot, Jules Bianchi per un any mes. Així el francès pilotarà per l’escuderia anglo-russa al 2014, on l’equip muntarà motors Ferrari.

Aquest cap de setmana és celebra la catorzena cursa de la temporada a Corea del Sud, i aquest dijous al circuit de Yeongam s’ha anunciat la renovació de Jules Bianchi a Marussia per un any més. Així el francès, pilot de Ferrari Driver Academy, pilotarà un Marussia amb motor Ferrari, cosa que podria haver fet tancar l’acord tan ràpid. Tot i això, Bianchi porta una gran temporada de debut. Actualment està situat al 19è lloc del Mundial, per davant dels dos Caterham i el seu company. A més el seu 13è lloc a Malàisia li dóna provisionalment la desena plaça del Mundial de Constructors al seu equip. També cal destacar la seva enorme qualificació a Bèlgica, on va aconseguir passar a la Q2, finalitzant 15è.

Aquestes han estat les seves paraules, facilitades per TheF1.com: “Estic molt content per poder confirmar que em quedaré amb Marussia el 2014. No podia haver desitjat un ambient millor i amb tant de suport amb el qual fer el meu debut a la Fórmula 1 i des l’inici sempre m’he sentit completament a casa amb l’equip. Vam començar la temporada molt bé i mentre que el repte augmenta a mesura que es desenvolupava la temporada, hem après lliçons importants junts que ens situaran en una posició molt més forta l’any que, temporada en què hi ha molts canvis i l’equip s’ha d’acostumar”.

El director de l’equip, John Booth deia respecte a la renovació del seu pilot: “És un gran plaer anunciar que anirem endavant cap a 2014 amb Jules com un dels nostres pilots. Jules es va unir a nosaltres en un curt espai de temps al final dels entrenaments de pretemporada, amb només dos dies de rodatge ha crescut en el desafiament del seu debut excepcionalment bé i des d’aquest moment ha demostrat clarament la seva habilitat i potencial”.