Site icon FormulaRapida.net

JOSEP GARCIA FA HISTÒRIA AMB LA SEVA QUARTA VICTÒRIA CONSECUTIVA ALS FIM ISDE

Josep Garcia ha fet història amb la seva quarta victòria consecutiva a la classificació general dels FIM ISDE 2024, celebrats a Galícia

Josep Garcia, de l’equip Red Bull KTM Factory Racing, va dominar cinc de les sis jornades, incloent-hi la prova final de motocròs, en condicions extremes de pluja i fang. Amb aquest triomf, Garcia afegeix un altre èxit a un 2024 excepcional, on també ha estat Campió del Món d’EnduroGP i E1.

A nivell d’equip, el combinat espanyol, format pels catalans Garcia i Jaume Betriu, a més de Sergio Navarro i Julio Pando, va aconseguir el tercer lloc al World Trophy, per darrere dels Estats Units i França, que va ser la guanyadora.

Copyright: Federació Catalana de Motociclisme

Pel que fa a l’equip femení espanyol, amb les catalanes Mireia Badia i Maria San Miguel, va acabar en la vuitena posició al Women’s World Trophy. En aquesta categoria, els Estats Units van dominar per davant d’Austràlia i Suècia, que van completar les posicions d’honor.

Per altra banda, Suècia va guanyar el Junior World Trophy. Després d’una decebedora derrota el 2023, el trio suec format per Max Ahlin, Albin Norrbin i Axel Semb no va cometre errors en aquesta ocasió, i es va emportar el títol amb una actuació destacada. Ahlin va ser clau en aquest triomf, aconseguint la victòria en el Final Cross Test de Galícia.

Itàlia va brillar en el Club Team Award (CTA). El Team Italy, liderat per Lorenzo Macoritto, va guanyar aquesta categoria amb una estratègia intel·ligent que els va permetre controlar la competició des de l’inici. A pesar de les difícils condicions amb fang en el sisè dia, l’equip va mantenir la seva posició capdavantera i es va assegurar la victòria global. Tot i que van acabar tercers en el Final Cross Test, la seva consistència durant tota la setmana va ser suficient per obtenir el primer lloc final en aquesta categoria.